09 oktober 2010

Att göra när man är barnledig.

Loppisrundan idag. Loppisen på Folkan innehöll mest bara rat tyckte jag, fann nästan ingenting alls. De få barnklåder som fanns var skitbegagnade & inte alls fina. Sen var det mest grymt fula porslinsfigurer, VHS, pocketböcker & underliga skor. Jag handlade dock en hel del från Hannah, hon hade hur mycket bebisprylar & barnböcker som helst & det var precis sånt jag behövde.En kaffebryggare för 20 spänn fann jag, den är mycket snyggare i verkligheten än vad den är på bilden. 70-talsfärgad & bra mycket charmigare än den fula svartgråa jag har nu.
Flera böcker som sagt. Juni läser hela tiden så det är en himla åtgång på böcker härhemma eftersom de läses tills de faller i bitar. Köpte flera stycken hos Hannah för en 5:a styck, perfa!

Hos Hannah köpte jag även massa bebisgrejer vi kan hänga i babygymet eftersom de ursprungliga försvunnit. Hon hade även nya handtag som jag tänker sätta på barnens garderober istället för de skitfula knopparna som sitter där nu. Hittade även några barbies, ett par hängslen till Junilicious samt vantar & tröja till Kittykatten.
Sen drog jag på Prima där det var halva priset på alla saker. Att jag fyndade massa tyger/dukar överraskar väl ingen? De kostade mellan 2.50 -10 kr styck så jag fick mycket kreativt material för lite pengar.
...en hel del som sagt. Nu MÅSTE jag få igång symaskinen, jag har så många projekt i huvudet att jag inte vet hur jag ska komma ihåg dem alla. Kläder, kuddöverdrag, mjukdjur etc etc....Jag syr hellre än vad jag egentligen är duktig, men jag blir ju förstås bättre & bättre för varje svordom som kommer.
Den här kissekatten fick följa med hem också, så gullig att man får kramp.
Sen ett mysko utbud, jag vet, men de var ju skitbilligt allting. Typ 50 spänn för allt. Grytan är ju bedårande, jag älskar 70-talsemalj men har aldrig orkat kasta pengar på det. En nostalgisk monchichi, en rutig väska till Junilicious, en kitschig guldram, några kitschiga stora underliga dockor & tre sjukt fula dockor i full samemundering & nån holländsk variant. Ja, de är tom för fula för min smak, men grejen är den att jag vill åt dockorna som är inuti, inte kostymen. Älskar gamla celluloidliknande dockor med blinkögon, tycker de är fulsnygga.
Nu ska vi slöa alla 4 & invänta att herren i huset kommer hem från sin resa.

Inga kommentarer: