14 oktober 2010

Är det bara pannkaka tro?

Ja, har ni vågat testa Billys nya grej, pannkakor? De finns med hallonsylt, äpple & choklad. Jag klämde i nyfiket syfte på dem idag men det kändes som att det var väldigt få pannkakor inuti med tanke på den platta uppenbarelsen. Något äpple kände jag då inte av heller, är det inbakat i pannkakan tro?

Nä, fy, jag är sjukt skeptiskt. Smakerna var ju crazy & hela grejen kändes skum. Har någon av er testat så jag kan få ett utlåtande?


2 kommentarer:

Linda sa...

Maken såg reklamen och ville genast testa de med choklad. Själv tycker jag färdiga pannkakor är konstiga, hur lång tid tar det att röra ihop lite mjölk, ägg och mjöl? Men om han får tummen ur och köper chokladpannisarna återkommer jag med en recension. :-)

Sofia sa...

Anders köpte hem ett par st, en med hallonsylt och en annan med äppelsylt. Vi tog en var och det funkade, men det är ju sjukt ovärt prist och dessutom grymt miljöovänligt. Om man inte är kräsen går smaken an, men nog kan man göra godare själv. Det blir ju aldrig bra med mikrovärmda plättar - så mjuka och sladdriga blir de ju. Nä, tacka vet jag smörstekta frasiga plättar! :)

Syns imorrn, hoppas jag!