20 oktober 2010

Apan Apansson, vars är du vår älskade?

Gårdagen hade gått bra för familjen när jag jobbade, men nog syntes det att Baby var trött när jag kom hem alltid. Ojoj.

Men det värsta tänkbara har hänt. När Baby hämtade Juni hos dagmamman så försvann Apan, det finns ingenstans!!! Jag är lika förtvivlad som Juni eftersom Apan blivit som en familjemedlem & det enda jag kan tänka på är hans små lessna ögon & toviga päls. Tänk om han ligger i nån snödriva nånstans & fryser?!

Baby körde bil från Slåttervägen till Löparstigen & hon hade den i hallen hos dagmamman, hur långt bort kan den vara?! Tänk om den...gulp...inte kommit med i bilen & blivit bortplogad av traktorn? Tänk om han aldrig kommer åter?!

Vi är förtvivlade härhemma & jag skulle ljuga om jag inte erkänner att jag är sur på Baby. Jag har hållit reda på denna Apa i nästan 2 års tid & den enda gången det egentligen är hans tur att ansvara för allt med dessa barn så försvinner Apan. Nåväl...det blev en dyr jobbkväll för mig kan jag konstatera, ingen kan ju ersätta denna älskade apa. Måtte han komma åter!!! Be en bön för honom snälla.4 kommentarer:

Baby sa...

Jag ville faktiskt att du skulle köra förbi och kolla innan du for hem från jobbet i går för jag visste det skulle snöa, men du orkade ju inte. Nu måste jag alltså gå runt med spade och kratta i morgon och kolla hela slåttervägens drivor och snöhögar. Kul!

Hanna sa...

Apan är tillbaka, Baby var oskyldig & vi andas alla ut härhemma. Den låg gömd i en underlig låda i en underlig avdelning. Både Apa & familj är i frid alltså!

Linda sa...

Åh, vad glad jag blir att vi har en massproducerad snutte (3 stycken likadana, ifall en kommer bort)! Förstår att det är dramatiskt! Håller tummar och tår att han dyker upp igen!

Linda sa...

Skönt!!