18 september 2010

Tapetefterlysning.

Jag hatar att kolla på tapeter eftersom det finns miljontals & eftersom nästan allt man tycker är förbannat råsnyggt ofta är förbannat rådyrt = besluts-/prestationsångest. Jag vägrar betala dyrt för tapeter nu eftersom jag vet att de förmodligen är nerritade med kritor & uppskrapade av Bobbycars inom snar framtid så därför tänker jag göra det enkelt för mig.


Jag tokgillar den här tapeten som vi hade i Junis rum i förra huset så därför ska den få göra en revival i vårt nya hem också. Den är stilren, retro & lite rockig, väldigt typiskt mig.

Den här ovanför hade vi i vårt matrum & den fullkomligt äääälskar jag, dock var den dyrare. Den är så snygg att jag fick separationsångest från vårt förra hus rentutav, jag sörjer den "förlorade" tapeten.

Problemet är bara att nu när jag tittar runt så verkar de som att de inte finns på Midbec längre?! Har de utgått?! Jag vill bara dö om det är så, det hade aldrig slagit mig att något så snyggt kan sluta finnas & det har jag verkligen inte räknat med så nu kan jag omöjligt tänka om! Serierna heter Carat & Drama.

Colorama på måndag!!! De måste bara finnas. De måste.

1 kommentar:

Camilla sa...

Tapet nr 2 var ju to die for! Snygg!