09 september 2010

Tantsysslor.

Just nu läser jag dessa böcker. Dock lessnade jag på virkade bakverk eftersom de numera går att köpa snygga, billiga på IKEA, men de är roliga böcker att titta i & det finns mycket annat fint att göra om man kan & har lust. Vi får se om jag vågar mig på nåt större projekt. Bara att se på de fina bilderna gör en retrofantast glad kan jag säga!
...kanske blir den här boken som nyss släppts?
...men mest är jag sugen på att lära mig amigurumis så jag måste nog börja med att testa sådana! Virkning är faktiskt en jäkligt kul hobby har jag märkt, perfekt när man glor på tv & såvidare. Jag är långtifrån nån halvexpert, men för varje försök & misstag så har jag lärt mig något nytt. Jag rekar hobbyn vidare till er andra som är hobbylösa! :)

4 kommentarer:

Marie sa...

Nädu jag ger fan upp på virkningen. JKag är obildbar! Jag ska göra klart min mormorsfilt sen ska jag prova mig på stickning istället :p

Ewa sa...

Jag beställde faktiskt en amigurumisbok från Peters jultidningar. Sen om jag klarar av att virka nån återstår att se. Jag har inte virkat sen grytlappen på lågstadiet :(
Btw, du måste ju köpa jultidningar av Peter om du inte redan köpt!

Linda sa...

Jag önskar jag kunde virka (eller sticka eller något sånt för den delen)! De där amigurumisarna var ju ursöta!

Olle sa...

Syrran o frugan har snöat in på såna där virkade figurer. :) Fantasifullt!!