06 september 2010

Stövlar efterlyses.

När jag gick hem med barn & hund idag så glömde jag att Juni lätt kastar grejer efter vägen. När vi kom hem var båda skorna borta & jag svor en lång ramsa. Eftersom Kitty dessutom var skitsur när vi kom hem så var det inte läge att gå hela vägen tillbaka & kolla helller, så jag ger ut en efterlysning ifall någon sett dem. De borde ligga nånstans mellan Blommona & Löparstigen, via skolgatan, eljusspåret & alla gångstigar dvs. Har någon sett dem så hojta till!
...dessutom fick Juni feber när vi kom hem så just nu måste vi sitta inne & ha det trist igen. Suck!

3 kommentarer:

kajjan sa...

Men gu, var på Blommona igår och då stod det ett par svarta sådana utanför, bland alla blommor! Tänkte att jaha, har de ställt ut ett par stövlar...hmmm...ja så de är säkert dom då, skynda dit! =)

Linda sa...

Tog hon av sig stövlarna efter vägen? :-D Jag kan ju tyvärr inte hjälpa dig att hitta dem men jag hoppas de kommer tillrätta.

Pellets funkar förresten bra här nu, fast i den vanliga lådan. :-)

Isabel sa...

Ååh, vart finns sådana stövlar? Skitsnygga ju! :)