09 september 2010

Härlig 70-talsplast.

Såna här sköna plastkoppar är ju hur nostalgiska & retro som helst! De är verkligen fulsnygga & jag tänker direkt på husvagnssemester när jag ser dem. Vet inte vad de kallas riktigt, jag tror de har något med Melitta att göra men jag är inte säker. De kommer från 7o-talet typ.

Nu går det iaf att köpa schyssta replikor på Lagerhaus, jag tror man fick 6 st för 99:- & färgerna var gult & rött om jag minns rätt? Stod & höll i dem länge men insåg att jag har alldeles för mycket porslin redan...men snygga är de! Tips till andra 70-talsfantaster :)


5 kommentarer:

Olle sa...

Såna där hade vi fullt av i mitt barndomshem! :) Tyvärr så försvann dom en efter en...glaset sprack..plasten sprack... :P
Kult iaf!!

Linda sa...

När jag tänker på dem så ser jag, som Olle säger, bara trasiga och spruckna muggar framför mig. Undrar varför det är så... Var de kanske inte särskilt hållbara? Eller så användes de helt enkelt för mycket. :-D

Sv: Tack! Ja, ett väldigt speciellt och ffa positivt (även i ordets bemärkelse då) besked. :-)

Fia sa...

Sv; Jag tror det fanns bingokulor där inne just denna helg bara för nån chokladmässa, ifall det kan ge någon tröst :)

Jodå jag köpte en del :P Har halva munnen full nu :S

Tella sa...

Lika som bär. Rockabilly tjejen i nya säsongen av "ensam mamma söker" och du.. check it out ;)

Hanna sa...

Hmm, det är alltså sådan tvekbar kvalla över dem? Inga höjdarkoppar alltså... ändå ångrar jag lite över att jag inte gjorde ett inköp, de var ju nästan gratis. Suck!

Tella; Haha, det måste jag spana in, har faktiskt missat dem!