20 september 2010

Roy Lichtenstein snart på plats.

Morsan hjälpte mig med inramningen av As I Opened Fire häromdagen. Eller ja, hon gjorde, jag gjorde inget alls. De blev då snygga så nu ska jag sätta upp dem nånstans tills vidare så jag slipper ha dem på golvet. Just nu hänger det konstiga randomtavlor överallt i huset bara tills vidare, orkar inte engagera mig i att göra det snyggt förrän vi fått upp nya tapeter & sånt.

Men, fan vad jag älskar Roy, pop art is the shit!

1 kommentar:

Lopez sa...

Shit vilka snygga tavlor!

Ang pinjatan så ska du veta att det tar hemskt lång tid och det är inte så roligt, men det var kul att ha den på kalaset. ALLA kommenterade den och extra kul var ju att i år kunde jag skryta med att JAG hade gjort den... så vem vet, det kanske blir en ny pinjata nästa år ändå...
Jag kan ge en detaljerad beskrivning när du vill!
Luckan gjorde jag i botten, bara klippa ut, och så gjorde jag ett hål i toppen så jag kunde tejpa på luckan i botten genom det hålet. Och så gjorde jag ett litet hål i bottenluckan där jag fäste snören så att alla barn kunde rycka i varsitt snöre.
Locket i toppen sydde jag ihop med nål o tråd.
Man kan använda antingen en ballong eller hönsnät och sen tidningspapper och tapetklister några lager. ( jag hade ca 4 lager , men läste nu i efterhand att man brukar ha 10-15 lager.... onödigt tycker jag! )
Ja, jag kan som sagt ge en detaljerad beskrivning om du vill...