21 september 2010

Mmm...choklad!

Jamen äntligen! Runt vecka 42 släpper Marabou en höstnyhet "Vintervit", vit choklad med smak av vanilj! Vi är många som tyckt att det är konstigt att en sådan stor chokladtillverkare inte har en enda vit choklad i sitt sortiment, så det var verkligen på tiden. Jag tycker att omslaget var ganska fult dock & jag ska erkänna att jag är skeptisk till vaniljsmaken, varför inte bara smak av vit choklad liksom, eller vit i kombo med mjölkchoklad? Mmm...men jag hoppas på det bästa!
Köpte däremot dessa häromdagen i kyldisken. Förstod att de skulle smaka skit & jag hade rätt, de smakar typiskt underlig tysk skit. Brrr. Mellan pest & kolera tyckte jag nog ändå att slicen var bättre, pingui har nån underlig smak av mandelmassa/citron. Huuu. Det är iaf billigt att smaka nu då de kostar typ 8 spänn styck & köper man 2 så får man 5 kr i rabatt, alltså 11 spänn.

Nej, kinder ska vara i form av ägg eller det bästa - Kinder Maxi.

7 kommentarer:

Linda sa...

Du vet ju inte vad du pratar om! Pingui är ju jättegod och slicen levde jag på för sisådär 20 år sen eller något sånt! :-D

Jag är också skeptisk till vaniljsmaken. Du får testa först! (Å andra sidan vet jag inte hur mycket jag litar på dina smaklökar efter att du just dissade mina kinderfavoriter...)

idamari sa...

Jag älskar vit choklad.. så det ska bli spännande. Tyvärr sägs det ju vara en av de mest onyttiga chokladerna också.. som vanligt med det man tycker mest om. Typiskt.

Annelie sa...

Lääängtar!!
Älskar vanilj och älskar vit choklad så jag håller tummar och tår att den är sagolikt god :)

Ninas modeblogg, utan mode sa...

De där Milk-Slice smakade jag när jag var i Tyskland men det var inte det minsta gott!

Anonym sa...

Vintervit - gött! Vanilj vet jag inte vad de pratar om, smaka alldeles vanligt vit choko - men gott var det!

Hanna sa...

Anonym! Hallå där, vars har du hittat den?! Har du förhandsbokat på nåt sätt, jag vill också smaka! :D

Inka sa...

I Finland... Har de inte släppt den i Sverige än??? Konstigt :o