02 september 2010

Kittys boning.

Såhär såg det ut innan vi renoverade det & under tiden Juni hade sin tillfälliga boning där. Här nedan kommer lite efterbilder, fast egentligen är det bara fönster/tak/väggar som är målade.
Ja, vi är långt ifrån klara, egentligen har vi bara målat därinne & ställt in en säng. Färgåtergivningen på den här datorn stämmer inte, så jag vet egentligen knappt hur färgerna ser ut för er andra på korten. Dock är det fotat i mörker, så det ger ingen riktig rättvisa. Fondväggen är iaf starkt ljusblå/turkos, väggarna är nån form av bruten vit. Tror det blåa på den här bilden ser alldeles för ljust ut.
Suddig bild, nästan alla bilder idag blev suddiga av nån anledning. Nåja, tillfällig gardin, tillfälliga krukor. Luckan på fönstret osv är inte fastsatta än eftersom jag nyss lackat listerna. Det är väl bara molnlampan som egentligen ska vara där sen, resten står bara där just nu för att fylla upp det tomma rummet lite.
Utfyllnad på klädbyrån. Jag hade skittur & fick två stringhyllor av Fia när hon flyttade (TACK!!!), så byrån skall bort, en string skall upp & en stor tavla skall sitta bredvid. Sen ryms inte så mycket mer på den väggen för rummet är litet.
Bäddsetet från Gunilla Axén är skitnött eftersom Juni hade det, men det får hänga på i brist på annat just nu. Ugglan är från Lagerhaus & Bambi-spjälskyddet köptes på loppis häromdagen. Dock var det bara en "sida" som det var Bambi på (vilket jag missade) så jag var lite sur när jag såg det.
Jag gjorde några molnhyllor men blev långt ifrån nöjd eftersom jag slarvade. Typiskt mig att slarva, så är det. Nåja, de får duga, jag kanske gör om dem om jag ids någondag. Här ser den blåa färgen helt fel ut iaf.
Den här bilden gör nog fondväggen mer rättvisa, den är tokblå iaf. John Blund bor bland molnen förstås ;-)

Ja, vi blev skitnöjda med molnväggen om än molnen blev slarviga men snyggare ska det bli. Nu ska jag bara hitta åt lite fina saker till rummet men det får bli eftersom. Har inte samma inspiration som jag har/hade i Junis rum ännu.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag tycker verkligen det är jättefint! Skulle aldrig få till det så där själv...

Linda sa...

Så himla kreativ du är! Jag ser inte vad du menar med att molnhyllorna ser slarviga ut - jättefina ju! Får lägga Junis och Kittys rum på minnet för när vi flyttar och jag ska inreda Olivens rum. Då kommer jag nog och stjäl några idéer. :-)

Sv: MD skriver i sin blogg (i kommentarfältet) att hon har jämfört med andra termometrar och att den visar rätt temperatur. Denna månad är lite tight med pengar för oss men jag kan mycket väl se mig köpa den nästa månad (jag är lätt, ibland för lätt, att övertyga :-D).

Jag hoppas att ingen av oss någonsin får pälsallergi. Jag funderar iofs på att någon gång skaffa en sköldpadda och den kan man ju inte bli allergisk mot. Tycker sköldpaddor är jättemysiga (fast inte på ett mjukt och gosigt sätt, naturligtvis).

Men så jag svamlar. :-D Det är nog tröttheten, bäst att jag får något nyttigt gjort innan jag somnar med huvudet på tangentbordet. :-)