16 september 2010

Hello...kanin?

Jag skulle ju testa å göra en sånhär amigurumigrej häromdagen & tog ett mönster med HelloKitty eftersom jag hade både rosa & vitt. Baby tyckte det blev en björn & Juni tycker att det är en kanin så lyckades helt gjorde jag väl inte. I brist på ögon så fick det bli garnögon vilket drog ner betyget lite, dessutom kan jag omöjligt virka runda saker, de blir bara avlånga så huvudena blir ju skitlustiga.
Dock var det ju första amigurumiförsöket så jag får väl passera med godkänt, den tog bara några amatörmässiga timmar dessutom. Svårast av allt var rosetthelvetet så där fick jag hitta på en egen lösning då jag inte fattade nåt. Mönstret finner du här iaf & där ser kittyn mer ut som en kitty som ni ser.

Vidare mot nya projekt!

2 kommentarer:

Mariah sa...

Ohhh herregud!!! Var in på den andra hemsida och såg mönsterbeskrivningen...förstår du det där??? Djuuupt imponerad är jag!!! Tycker att du lyckats bra!

Linda sa...

Haha, jag kikade också på mönstret och fattade nada! Jag tycker det är ett helt klart godkänt första försök!

En annan fråga: när man råkar röra musen över en av bubbleroom-länkarna så poppar ju små banners upp mitt över inläggen. Hur får man bort dem? Jag måste alltid aktualisera hela bloggen för att få dem att försvinna...