13 september 2010

Helgbesök.

I helgen hade vi umebesök, bästaste Erika med lilltelningen Arvid var här. Det blev, pga de dåliga bussförbindelserna, ett kort men effektivt besök. Vi träffade först Marie på Stenmans så Erika fick se uppfräschningen av det förr väldigt nergångna stället & sedan drog vi hem & inväntade söta Hannah.

Jag skyllde på amning så Erika & Hannah styrde upp middagen, det blev en bakad potatis med världens grymmaste pepparlaxröra, sjukt smarrigt! Efter middagen tog Baby över & blev Kittys provider på heltid, för själv så korkade jag upp vin med brudarna för första gången på länge.

Ja, herregud, en tetra tog snabbt slut & vi har druckit upp rätt bra på andra boxen också. Vis av söndagen så borde jag & Erika lagt oss när Hannah drog hem runt 23.30, men tydligen lyckades vi hålla oss vakna till strax runt 03, så Erika hade en mindre rolig söndagsmorgon när lillArvid klev upp redan 06.

Söndagen var vi trötta som apor & fick inte så mycket gjort innan bussen gick, men spela roll - vi hade en jättetrevlig kväll. Det var askul att få skvallra, snacka skit, gapskratta & framförallt utbyta erfarenheter med varandra - det här gör vi om igen!

...men idag har jag varit sjukt trött, har glömt bort hur jobbigt det är att dricka så det är skönt att man inte gör det så ofta faktiskt, det känns alltid lite ovärt dagen efter när man är som ett kolli...men trevligt som attan var det! Tyvärr har vi inga bilder, men det kanske var lika bra det...


1 kommentar:

Linda sa...

Haha, du mådde alltså som du förtjänade? 8-) Men det låter som om det var värt det. :-)

Sv: Jaaaa, jag utgår ifrån att den filmen inte kommer att göra mig besviken!

Det är en djungel, det där med ytterkläder. Här hemma räcker ett billigare tvådelat set för vi är inte heller friluftsälskare men på dagis vill jag att hon ska ha en ordentlig overall. Jag var jättenöjd med MikkLine men den var liten i storleken så hon växte ur den mitt i vintern. Coops får ju alltid Bäst i test men jag tycker den känns klumpig. Det gjorde iaf den som jag klämde på förra året. Lindex verkar vara ett hyfsat alternativ. Det enda problemet är andningsförmågan men om man inte är ute så där tokmycket kanske den räcker.