15 september 2010

Halv 5 hos mig.

Ikväll är det Halv 8 hos mig, fastän klockan 16.30. Har lovat att bjuda tre vänner på middag så nu är det bara att stå mitt kast. Det blir en klassisk & enkel middag som jag tror att den matkräsne gästen skall kunna äta någolunda, samt en middag helt utan senap för den andra gästen. Den tredje gästen hade inga synpunkter, så vi får väl se om jag får godkänt.

Men, det stora i detta är att få något gjort. Jag har två flickor som kräver uppmärksamhet, jag måste borsta håret så jag ser presentabel ut för sminka mig har jag faktiskt redan gjort & halvstädade gjorde jag imorse. Sen måste jag ju laga maten också! Nu blev det bråttom, dessutom tyckte jag tydligen att jag hade tid att blogga också.

Ha en trevlig kväll, för det hoppas jag att vi kommer att få!


6 kommentarer:

Fia sa...

Hoppas ni hade det bra.. Avis är jag dock.. Vill också va med!

Kram!

Elin sa...

Äre sex pistols du har på tröjan? =)Jag ville ha det motivet på väggen i mitt nyfixade tv-rum. Men storlekarna var fel. =(

Elin sa...

haha...storlekarna på tavlorna.. ;)

Hanna sa...

Fia; Du får vara med nästa gång :)

Elin; Yes, vilka falkögon du har. Har du kollat på Easyart.se? Den är mycket bättre prismässigt än t.ex. allposters, allposters har ju ockerpriser på frakten. Dock är det säkert samma "felmått" där iof :)

Elin sa...

Ja visst har jag! ;)
Nä jag har inte kollat på Easyart, bara på allposters. Fast nu har jag ju redan hunnit beställa andra motiv. Men det där var ju min favvo... så kanske man skulle kollat iaf. =)

Sarah sa...

HAHAHA.. Det roliga är att man kan räkna ut vilka det är med matbeskrivningarna.. Helt klockrent.. =)