08 september 2010

Förkylning utan slut.

I måndags fick ju Juni feber & det har hon haft varje dag sedan dess. Hon är "kry" på morgonen men efter vilan så kommer febern, sjukt irriterande då vi därför inte direkt kan göra något i detta fina väder.

Baby är också sjuk & fick stanna hemma idag, jag & Kitty tillhör de friskaste just nu med enbart grönsnor vi nyser konstant - fresh!

Det var tänkt att Kakan & Annelie skulle komma förbi på middag idag, men det får vi tyvärr skjuta upp till senare. Just nu håller jag på att spy av vardagstristess så det hade varit ett välkommet avbrott minst sagt. Vi får satsa på att bli friska till helgens finbesök istället & sedan göra en dubbelt så bra middagsbjudning till nästa vecka :)

Sen hade jag sån otrolig tur att 1: Kajjan hade spanat in våra förlorade skor bland blommorna utanför Blommona & 2: Världens snällaste Emelie åkte på eget bevåg & hämtade dem för att sedan svänga in enkomt till oss på tisdagsförmiddagen.

TACK EMELIE, vi är såååå tacksamma då vi själva inte kunde ta oss ut pga febrigt barn! Miljoners kramar från oss, du är bäst!


3 kommentarer:

Hannah sa...

fy så trist.:( hoppas att dom kryar på sig så att vi kan träffas på lördag..det hade varit sååå kul.:)

Linda sa...

Vad bra att ni fick tillbaka stövlarna! Jättesnällt ju!

Hoppas nu att alla kryar på sig fort!

Isabel sa...

Så mysig bild! :) Hoppas att ni alla mår bättre idag!