01 september 2010

En tråkig update helt enkelt.

I helgen fick vi roligt besök av kusin A-L, Markus & deras lille Max. Max har precis samma hårfärg & krullhår som Juni så nog ser man att de är släkt alltid! De får utbyta hårproblem när de blir större helt klart.

Juni & Kitty fick massor av fina presenter, det var alldeles för mycket men TACK så mycket! En barbapapa, en anka (som blev Junis nya favorit, han håller på att konkurrera ut Apan för tillfället) & en stor barbapapabok med massa barbapapaböcker i - Juni är i barbapapahimlen! Även bästa moster Gudrun hade skickat massa snygga kläder för mina donnor att svassa runt i & vi är verkligen SÅ tacksamma över allt, återigen, det var alldeles för mycket!

I övrigt är jag i rätt kass form. Fick diagnosen "infektion på balansnerven" förra veckan & det är obehagligt vill jag lova! Jag var/är skityr & det känns som att jag ska svimma hela tiden, jag går in i saker & känner mig konstant berusad, dåligt berusad dvs. Det är bättre nu, men inte borta & jag har dessutom fått en inflammation i ena ögat så jag ser skitdåligt & jag har nån form av "hinna" över ögat som känns förjävlig. Juni har hamnat i värsta trotsen så vi har många, många strider varje dag. Hennes favoritgrej hon kör stenhårt med är att varje dag smörja in sig med yoghurt & gröt, gärna i håret & på resten av kroppen. Skitkul.

Nåja, annars är det bra. Imorgon ska jag äntligen få dejta Marie & se hennes lilla bebismage, det ska bli kul!
I brist på bilder så kastar jag upp en gammal från i somras bara för att liva upp den extremt långa texten...

Inga kommentarer: