19 augusti 2010

Von Rosen, gone with the wind.


Vi tog av skenan i måndags & jag säger bara det; herregud. Barnet är som natt & dag, vi känner inte igen henne längre & det menar jag är positivt. Lilla mini har vi fått bära, vagga, vyssja & krusa konstant 24/7 de här 7 veckorna hon haft skena, hon har aldrig varit nöjd utan gnällt så fort som man inte hållit i & underhållt henne. Väldigt krävande & rätt jobbig faktiskt.
När jag tog av skenan i måndags så blev hon direkt som förbytt, jag har aldrig varit med om dess like. Hon blev nöjd, jag kan lägga ifrån mig henne utan att hon gnäller, hon kan tom ligga i sängen/soffan/vagnen & bara stirra i taket på obestämd tid utan att det blir det minsta liv. Hon har helt enkelt blivit ett snällt & nöjt barn (så nöjda som spädisar kan vara dvs), så att skenan "inte alls" skulle inverka negativt på "något enda sätt" är då det mest skitsnackiga jag hört på länge faktiskt! Även S som har haft en flicka på samma behandling den här tiden säger precis det samma, barnet är som förbytt nu när hon är utan!
Så vi är SÅ glada att de 7 veckorna är över & att vi inte längre behöver skenan, vi var skiträdda för att få förlängning & därmed en arg bebis igen - praise the lord! ....eller Von Rosen i det här fallet.
TACK så oerhört för alla namnförslag också, jag återkommer mer där inom kort. Nu när jag har en gladare bebis så kommer jag att ha två händer lediga betydligt oftare än vad jag haft tidigare.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj så skönt!! Njut!

Carina sa...

Hipp hurra!!

kajjan sa...

Va härligt att slippa skenan, förstå vilken befrielse! =)

Linda sa...

Vad skönt! Jag har ju inte varit här på några veckor och sen välkomnas man med ett sånt inlägg - härligt ju! :-) Förstår att ni är überglada!

Catarina sa...

Grattis!
Så skönt för Mini