12 augusti 2010

Vår lilla namnlösa (!) mini & jag.

Hon är förstås nästan jämt attached to min barm. Hon är inte en sådan som bara vill äta jämt, men hon behöver konstant uppmärksamhet för att vara nöjd.
Hon bär förstås alla Junis gamla kläder, men det är inte mycket mera likheter än så faktiskt. Mycket olika systrar än så länge.
Vi har bestämt att även mini skall fostras till hårdrockare så därför fick hon följa med på Bullets spelning redan när hon bara var en månad gammal. Här laddar jag upp henne så att jag efteråt själv skulle kunna sminka mig ostört innan vi åkte iväg.
...& här är vi på väg till Bullet. Bebis med rosa hörselkåpor i bärsele är den hetaste heavymetalmorsa-accessoaren man kan ha på konsert. Småhundar & Hilton-look är ute, nu är det bebisar som gäller.
Jag älskar den här sparkdressen som jag fyndade för en femma på loppis. Den klär min lillflicka minsann!
Här är vi på shoppingtur, hon är verkligen ett bärbarn så att ha sele är grymt!
Här flashar hon i Stonesbody som hon fått i födelsepresent från Alme & Ullis, det gäller att alltid vara välklädd tycker vi.
Tyvärr har vi inte tagit så många bilder såg jag, så nu när vi köpt ny kamera är det verkligen bättring som gäller gällande bebisfotografering! Mini måste ju få lika mycket dokumentation av sin barndom som Juni, vi får skämmas!
Annars går allt bra. Har ingen aning om vikt/längd då vi inte besökt BVC än. Hon är som sagt ett bärbarn som kräver konstant uppmärksamhet, så det blir just nu inte alls mycket tid till annat då man har händerna fulla. På Måndag får vi dock ÄNTLIGEN ta av den förbannade skenan & sedan den 19:e så åker vi till Umeå för UL & förhoppningsvis ser allt bra ut då så att vi slipper den för gott. Håller tummarna!


5 kommentarer:

Mariah sa...

Hon är sååå söt!!

Linda sa...

Åh såg att du hade sytt en uggla som var helt gudomlig, hur gjorde du?

Sofia sa...

Fint inlägg! Åh, så skönt det ska bli för er alla att hon får ta bort skenan! Gos på riktigt för första gången, typ! :)

Kerstin sa...

Tack Johanna! Du kan ju faktiskt springa efter vägen också =) Eller på band på gymmet =) Fast då jag skulle nog inte rekommendera löpning fören 6 månader efter förlossningen. Men konditionen kan du bygga upp med cykling, spinning eller crosstrainern =P

Catarina sa...

Ja, det tycker jag också. De växer så fort så det finns ingen anledning att INTE ta på de finaste kläderna varje dag.