25 augusti 2010

Pretty in Pink.

Min man är den bästa, det är ett som är säkert. Igår överraskade han mig med en ordinary-monday-present (jag brukar alltid få något titt som tätt "bara för att han älskar mig") - en ny fån! Jag är verkligen ingen teknikgalning som tycker att telefoner är viktigt, men herregud, den är rosa & sådär övertrendig, en LG 540 tror jag den hette. Jag älskar den! Nu har jag dessutom sagt upp skiten 3 som är dödsdyrt + att jag inte ens har nån täckning häruppe, fråga inte varför jag har 3, jag ids inte ens svara.

Min gamla Nokia fick sig alltså ett uppsving kan jag säga, den är så trist så jag vet inte. Nu har jag istället skaffat Telia & satsade på ett "abonnemang" som i förstahand ger tillgång till fri surf, ringer & sms:ar gör jag faktiskt inte alls så mycket & detta abonnemang kostar ju gratis i jämförelse med skit3.

...ja, det var förövrigt en försenad 30-årspresent. Jag ville inte ha någon present, men fick en ändå, vanliga veckogåvor är alltså inte alls något förekommande i vårt hus. Skulle bara göra någon random avundsjuk ;)


4 kommentarer:

Mariah sa...

Ja visst är det något speciellt med rosa!! Jag (och Freja) bara älskar rosa....detta vet ju givetvis Danne om, så jag fick en rosa Dolce & Gabbana mobil av honom :)
Njuuut av mobben :)

Ewa sa...

Ha ha ha. Ja jag hann då bli avis. Tänk om man hade en som köpte presenter lite då och då. Fast då skulle det kanske inte va så speciellt heller. Ja, precis så är det nog! (känns lite bättre då :))

Anonym sa...

hEEJ! VART KAN MAN KÖPA EN SÅDAN ?

Hanna sa...

Hej Anonym, jag skulle tro att den inte finns längre då de var nåt/några år sedan jag fick den. Dock grym!