18 augusti 2010

En sorglig dag.

Jag är ledsen. Jag har nyss tagit ett tårfyllt & mycket känslosamt avsked. Min bästa vän som jag kännt sedan tidiga tonår drar härifrån. Hon flyttar till Örebro, långt, långt ifrån mig & jag vet inte när vi kommer att ses nästa gång. Hur jag än gör så blir det alldeles för länge tills jag får se henne igen, människan som vet allt om mig & ändå tycker om mig.

Jag är fruktansvärt ledsen över att tappa henne, men minst lika glad för hennes skull. Hon väljer att starta ett nytt kapitel i sitt liv & jag tycker det är modigt att bara dra & se vad livet har att erbjuda utanför inlandets trygga kommungräns.

Fia. Du kommer att få det sjukt bra, det vet jag, jag är bara egoistisk som tänker att jag vill ha dig kvar här för alltid. Jag längtar efter att få höra spännande uppdateringar & jag önskar dig verkligen allt gott som framtiden har att erbjuda. Du förtjänar det bästa livet har i sin bakficka & jag vet att du kommer att få det.

...men jag saknar dig redan - mycket!!! :(

1 kommentar:

Cake sa...

Minns ångesten men även spännigen över att flytta från Villis som 20-åring.Ångrar absolut inte mina 9 år i stan,har verkligen fått vare med om så mycket skoj.Lärde mig också med perspektiv på saker och ting att uppskatta Vilhelmina,vilket jag inte gjorde när jag flyttade härifrån.Det JAG uppskattar mest här i livet,det finns i Villis.
Men flytten från Umeå blev för den delen inte smärtfri,saknar Elin nå fruktansvärt....och givetvis mina andra vänner och inte att förglömma "Åsa Påsa".Med detta långa inlägg vill jag väl bara säga att ni kommer ju fortsätta hålla kontakten och va lika bra vänner,bara på andra villkor!
Längsta kommentaren jag någonsin skrivit=)