20 augusti 2010

Coolaste köket i inlandet.

Såg på Tom Alandh i Sverige - Framtiden i Dorotea & fick se ovanstående helt sjukt underbara kök, det är freakin fabulous! (printscreenad bild) Hade jag köpt det där huset så hade jag aldrig gjort om köket, Baby hade fått säga vad han velat - köket hade fått stå kvar som det såg ut! Tapeterna är verkligen to die for...

Hursomhaver, har ni missat det där valprogrammet så se det vettja, speciellt om ni är här uppifrån. Dorotea ligger ju typ bara 5-6 mil från Vilhelmina så då får ni en rätt bra bild om hur inlandet är, Vilhelmina känns ändock lite mer civiliserat iof. Kul var det iaf, bittersweet rättare sagt.


2 kommentarer:

Olle sa...

På nåt vis är det fulcoolt...vet inte om jag skulle vilja ha ett sånt kök...men det är ändå coolt. :)

Lite onödigt vetande... Tantens rollator på bilden har jag tillverkat! Kanske inte just det exemplaret, men har stått o svetsat ihop tusentals såna av det märket o den modellen. Ahlberg Rehab "Fellow" :)

Josefine sa...

Jag satt och såg samma program, men va de ett valprogramP de missa ja.. älskar såna "dokumentärer" om norrland. Håller med om köket, riktigt fränt, men skulle dock inte passa in hemma hos oss ; )