25 augusti 2010

Award.

Jag har fått en Award från Bella/LadySorrow... (kräver lösen, därför ingen länkning)*Som award ska jag/i kopiera in award-bilden i din/min blogg för att visa att jag/du fått den.
*Tacka & länka tillbaka till den du fick den av.
*Ge awarden vidare till 7 andra bloggare.
*Skriv 7 intressanta saker om dig själv

- Jag har handledsfobi & vill klarar knappt av att varken se, röra eller tänka på dem utan att få ont där. Det är nåt med alla blodådror som känns sjukt läskigt.

- Jag är väldigt mörkrädd & hatar att gå & lägga mig när jag är själv hemma. Jag kör klassikern; släcker lamporna strategiskt när jag går mot sovrummet & sedan kastar jag mig in i sovrummet & stänger dörren - FORT!

- Jag har stora röda födelsemärken (typ eldsmärken) på några ställen på min kropp, ett stort på låret, ett mindre vid skuldran & sedan hade jag ett på huvudet när jag var liten men det växte bort. Ska leta fram några gamla kort så ska ni få se hur det såg ut/ser ut idag.

- Jag har ett ärr på näsan efter att ha gått in i toalettdörren när jag var liten & gick i sömnen. Har även ärr på läppen efter att ha ramlat på en sten.

- Det var love at first sight när jag träffade Baby & jag sa åt en kompis samma kväll "den där mannen kommer jag att gifta mig med en vacker dag"...& så blev det!

- Jag har alltid haft en fast övertygelse om att jag kommer att få/har hudcancer. Jag har sjukt mycket födelsemärken & jag borde verkligen kolla upp dem samt ta bort några, men det är något jag aldrig tagit mig för. Oroar mig alltid över detta, lite hypokondrivarning.

- Jag har träffat många kändisar av olika grader, men det mest udda är när jag drack öl tillsammans med Puzzelmannen/The Enigma & Mr Lifto från Jim Rose Circus - vilka snubbar!

Jag skickar vidare awarden till: Fia, Erika, Marie, Hannah, LadyCiabattita, Sofia & Elin?

Inga kommentarer: