02 juli 2010

Vad är grejen med Snobben?

Jag fattar inte & har aldrig förstått. Hur kan han vara så stor & känd, är han verkligen rolig? Har iof inte läst så många stripper alls med honom, men jag fattar ändå inte vad grejen är? Det värsta är att han är ytterst vanligt förekommande på kvinnliga underkläder, varför? Vem vill ha ett tryck av en barnslig hund på sin trosrumpa? Snobben har fått alldeles för mycket cred tycker jag!

2 kommentarer:

Fia sa...

Jag älskade faktiskt snobben när jag var liten.. Hade en miljon filmer med honom och gänget hemma hos min farfar i småland :) Men att han ska finnas med på underkläder å sånt kraffs, nej tack! Strippar gillar jag inte heller - men filmerna :)


Btw.. Ska ta mig i kragen och komma förbi nån dag.. Saknar dig!

UNIQUE REBEL sa...

Haha, skönt inlägg! Jag har aldrig heller fattat grejjen??? jag gillar iof den lilla gula fågeln.

Sv: Jag googlade serierna du tipsade om! tack för tips! :D
jag ska kolla på dem och se om de är nåt att följa.
Just nu har jag ett Glee-maraton, hihi!