18 juli 2010

Semester 2010.

Vi har inte så mycket bokat inför semestern, förutom några preliminära "kanske"-planer. Vi har lånat ett hus i Lill-Pite där vi ska vara i två veckor & under veckorna där ska vi hälsa på alla vi känner, hänga med släkten, besöka loppisar, bada på havsbadet, shoppa & åka karusell på PDOL...m.m. Min högsta wish är att få höra The Sounds också, man kan ju hänga utanför området kanske & lyssna?

Sen skall vi till Skellefteå nåndag & hälsa på familjen Bergqvist/Danielsson som campar där & har jag tur så kommer Erika på besök också. Får vi möjlighet så ska vi försöka se lite hårdrock på Trästock & vi kommer att hinna göra bort hela 3 bad för Mini under semestern. Det är Warhol-utställning i Ö-vik & eftersom jag hörde att även Erika var intresserad av äventyrsbad & popart-konst så ska vi försöka ta oss dit nåndag, eventuellt efter semestern.

...men vi börjar med att dra på Åselemarknaden imorgon så Juni får se sin stora favorit "Manboy" LIVE - det kan bli hennes första stora konsertupplevelse ;-)

Ha en trevlig semester!

Inga kommentarer: