01 juli 2010

Mobilblogg.

Det blev så att det tyvärr åkte på en skena på lillans höfter, båda var instabila. Detta betyder att hon blir helt frisk, men även att jag måste åka till umeå en gång i veckan framöver för att bada. Muntert, en sträcka på nätta ca 50 mil tur/retur. Pust! Nu åker vi då hem.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att det känns tungt just nu, men lillan kommer att blir frisk. Elis var oxå på en sådan kontroll & jag var jätte orolig för skenan men han slapp. Det positiva är ju att det är sommar & ni behöver lite kläder på henne så det inte blir så varmt! Hur länge måste hon ha den?
Kram JessicaW

Anonym sa...

Förstår att det känns tungt just nu, men lillan kommer att blir frisk. Elis var oxå på en sådan kontroll & jag var jätte orolig för skenan men han slapp. Det positiva är ju att det är sommar & ni behöver lite kläder på henne så det inte blir så varmt! Hur länge måste hon ha den?
Kram JessicaW

Sofia sa...

Vad jobbigt det måste vara för er, ni fick verkligen ingen bra start.
Hoppas lilltjejen blir bra i höfterna fortast möjligt!
Har hon fått nåt namn än? Jag tycker att hon ser ut som en Dahlia. ;-)
(Jag har alltid gillat det namnet, men inte Håkan, så jag lobbar alltid för att nån annan ska döpa till det) =D

Och hur är det med dig, mår du bättre nu?
Tusen frågor...

Stor kram

malin sa...

kläder säljes i olika storlekar på min blogg !
checka inom :)

kajjan sa...

Men åh va jobbigt. Att allt ska hända va?! Hoppas att det lugnar ner sig för er snart. Å att det inte tar allt för lång tid för höfterna att ordna till sig.

Åh va liten å pluttig hon ser ut, lillfisan!=)

Kram till er.

Hanna sa...

Tack Jessica! Samtidigt ska jag verkligen inte klaga alls eftersom ni hade det mycket värre perioden efter Elis. Att ni orkade, jag säger bara det, jag beundrar er! Helt rätt har du iaf, tack & lov det är sommar med dessa grodben! :) 7 veckor ska den vara på, förhoppningsvis inte mer.

Sofia; Jag tog tester idag & det visade att infektionen nu gått bort & att jag ligger på normala värden igen. Hade egentligen bara riktigt jävla ont en dag, men det var väl det snabba intravenösa som gjorde så snabb verkan att jag fort blev bättre igen. Jag gillar namnet faktiskt, men Baby är svårcharmad precis som Håkan. Hade även ett annan blomförslag back in the days som han nobbade ;) Vi ska jobbba på namnet i helgen, jag måste leta efter inspiration!

Tack Kajjan! Jag ska köpa lite hårkit hos dig snart så jag åtminstone blir snygg i håret igen, jag får inte alls till så snygg frilla som du gjorde nu tyvärr. Jag är hopplös på hår! :)