08 juli 2010

Minns ni tusenfotingarna?

Vilken 80-talist hade inte en sånhär larv, de fanns i nästan varje barnrum. De var pastellfärgade i rosa, ljusblått, ljusgrönt & gult bland annat. Det obligatoriska med dessa tusenfotingar var just de där joggingskorna de hade på fötterna & de regnbågsfärgade attiraljerna. Såg en sånhär på en loppis för ett tag sedan & blev givetvis nostalgisk! (dock inget inköp)

5 kommentarer:

kajjan sa...

haha, hittade en hel säck med gosedjur sedan jag var liten och tro på fan att denna fanns med, i rosa. Som hittat, passar utmärkt i Bellas sovrum! =)

Anonym sa...

Vi hade storloppis jag och några kompisar för några veckor sedan och jag sålde bl.a. en massa gosedjur, men inte min rosa tusenfoting! det passar fint i lillflickans rum! =) //Storuman

Hanna sa...

Ja, de är verkligen skitgulliga! Ångrar nu att jag inte köpte den som jag spanat in, hur kunde jag låta bli? Damn...

jessica jones sa...

jag har en sådan fast ORANGE! vill du så kan ni få den i grattis-till-nya-bebisen-present i efterskott, den skulle passa grymt bra i Juni's rum

Bredablikk sa...

haha, ja, jag kan säga att en exakt likadan, Orange ligger i Tyrś säng ; )