16 juli 2010

Lagerhausbesök.


Blixtvisiten till Umeå för Minis bad i onsdags visade sig ta rätt lång tid i slutändan eftersom det var ett jäkla krångel med några däck som vi skulle passa på att skifta. Jag sprang alltså in som tvärast på Lagerhouse & kom ut med några prylar.

2 stycken vitrandiga mattor som jag länge velat ha, 2 bäddset med Clint Eastwood (rea), en blå bricka med hjärtan, en klocka i retrolook & några stickers med warhol-varning (rea).

Lagerhaus is the shit!4 kommentarer:

Lopez sa...

Ja, man hittar alltid nåt där... vi har en promenad sträcka på 15 min till Lagerhaus, och det är LIVSFARLIGT! Dessutom gör du det jobbigt för mig nu när du skriver att du har hittat saker på rea där.... Måste gå dit på måndag nu bara för det! :-)

Becca sa...

Hej!
På min blogg pågår det just nu en tävling där man kan vinna ett valfritt plagg från Mahingo.

Var gärna med och täva!
http://beccanorman.blogg.se/2010/july/awsome-tavling.html#comment

ida sa...

Intresserad av att bli veckans blogg?
kommentera isånnafall att du är med i detta inlägget
http://idaalundbeerg.blogg.se/2010/july/veckans-blogg.html
kram =)

R O R A . S E sa...

Åh, jag älskar Lagerhaus!