23 juli 2010

Bullet på Trästock.

Igår spelade Bullet på Trästock i Skellefteå & eftersom vi bara har 8 mil dit från Piteå så drog vi förstås dit! Holme & Vik drack nån öl medan jag packade med våtservetter till Mini & Baby styrde upp musiken.
Lilla Mini (nej, vi har inget namn än) trivdes grymt bra i bärsele & med sina rosa hörselkåpor. Även lilla Mini har en del gemensamt med min kära Ea, dagen till ära bar de likadana tröjor.
Det regnade en del, men vem bryr sig egentligen när musiken är så jävla bra?! Bullet var grymma, över förväntan & definitivt ett band som räknas till kategorin "bra liveband". Se dem!!!
Hade lite tomt om bilder, så ni får ta några halvdana bilder istället. Här är jag, Mini, Ea & Ea´s boyfriend. Mitt hår är så ljust så det är en klassiker att jag blir överexposerad på kort, därav mitt bleka appearance!

Eftersom det var 45 minuters väntan innan CrashDïet skulle spela så skippade vi dem, vi är ju ändå trötta småbarnsföräldrar som måste hem & sova - metal or not liksom, vi är bara människor. Dock ingen större förlust eftersom vi åkte dit för att se Bullet & ett jäkla bra Bullet fick vi skåda också!
Nu mot vidare semesteräventyr, ha en trevlig fredag!

4 kommentarer:

Marie sa...

Så du menar att en månad efter du kalvat ditt ANJDRA barn så kryper du i dina gamla vanliga jenas som om inget har hänt?? Syftar på bild ett.
Nej...nu blev jag fan lite deppad. Livet är bra orättvist ibland. Snyggo!

Bella sa...

Bullet var riktigt bra. Vi stannade och såg Crash Diet, senare fick jag veta att de hade spelat kl 19 också..
Synd vi inte sågs, spanade efter er men det var ju en del folk.
Blir det nått PDOL för eran del?

Anna sa...

Härligt! de ska läras i tid.. (minisarna) =)

Hanna sa...

Tack Marie, du är gullig :) ...men jag får nog erkänna att jag har "tur" när det kommer till sådant, jag hade gått upp 16 kg & 13 har jag redan tappat så jag har typ bara 3 kg kvar till min vikt innan. Dock skulle jag nog vilja tappa 5 kg till för då skulle jag nog få en snyggare mage än innan. Jag måste börja träna nu, du får träna med mig för min motivation ! :)

Bella; Ja de var ju kick-ass-grymma! Jag gräms lite på CD men vi hinner nog se dem sen, synd att man inte såg dem kl 19 (hade också missat det), hörde att Kitty Juthbring hade gjort nån grej med dem också.

Anna, precis!