01 juni 2010

Vågar ni er på en gissning?

Vad sägs, ska vi dra igång en gissningstävling om när jag äntligen får åka på BB? Beräknat datum är den 11 Juni så det är alltså 11 dagar kvar enligt beräkning. Jag har inga känningar (men har man någonsin det?) & med Junilicious så gick jag över med 9 dagar. Det är den enda inside-informationen jag kan bjuda på tyvärr.

Gissar du rätt & bor här så bjuder jag på middag, till er andra så får jag hitta nåt annat passande pris. Kanske en trisslott som gör dig till miljonär?

Kom igen & snör iväg en gissning nu så jag får nåt att göra!


13 kommentarer:

Kakan sa...

Jag tror på den 9:e!!

A-L sa...

Hej vännen! Jag gissar på söndag den 13, ganska sent på kvällen, så de kanske hinner bli den 14....

Lisa sa...

Jag tror på Måndag den 14:de

Ea sa...

Den 19e!

Anonym sa...

Du är beräknad på Elis födelsedag, coolt! Men jag tror bebben kommer onsdagen den 16:e juni.
Kram & lycka till då det är dags.
//JessicaW

Anonym sa...

15e

Fia sa...

jag tror på 12:e.. hoppas ju för din skull att du inte ska behöva gå över så förbaskat :P

Sofia sa...

Jag tänkte spontant 15:e, men det har nån annan gissat så då tar jag 17:e för att vara först med ett datum! ;-)

Emily sa...

Spontant tänker jag en sen söndagkväll.Kan både bli den 6e/7e eller den 13e/14e. Hmmm... men jag slår väl till på den 7e då, och så får vi väl verkligen hoppas att det är jag som har rätt, för din skull ;)

Anonym sa...

Mormor
Jag tror att bäbis kommer den 8 juni.

idamari sa...

Jag gissar på den 16e! Men hoppas för din skull ändå att bebisen kommer tidigare.

sandra svensson sa...

jag gissar på den..17 juni :)

Anonym sa...

Jag tror du får den 13 juni och Lycka till!
Agnetha