06 juni 2010

Söndagsuppdatering.

Här kommer ännu en uppdaterad gissningslista, nu börjar det bli intressant här! Själv vågar jag mig inte på en gissning, men jag har som sagt ställt in på att gå över så jag har inga förhoppningar om att det sker till veckan - dock hoppas jag förstås på att jag har fel!
Baby har ju haft två veckors semester nu så vi har varit bortskämda med att både fått mycket gjort här hemma & fått mycket kärlek. Imorgon är vi tillbaka till vardagen igen med långa dagar, tristess, dagis & prestationsångest, men jag hoppas jag hittar på nåt att göra för att fylla dagarna.
Imorgon skall vi flytta in grejerna till Junis nya rum & förhoppningsvis få ordning där så vi kan börja med bebisrummet. Vi har rivit bort alla fula strukturtapeter i den långa hallen (men det behöver slipas nåndag då huset står tomt), vi har oljat altaner & börjat måla verandor. Vi har städat huset, tvättat kläder, promenixat & en hel del annat, vi har inte fått så här mycket gjort sedan vi flyttat in kan jag säga. Jag ska försöka fortsätta i samma anda, för det är faktiskt det enda som håller mitt dåliga humör borta. Så fort jag slappnar av & blir göralös i 10 sekunder så blir jag irriterad, jag antar att det är nån form av halvnervositet inför vad som komma skall - bebisanländning.
Nej, tillbaka till vardagen! Ha en trevlig söndag!

3 kommentarer:

Bella sa...

Attans! Då får jag ge mig på en ny gissning och då tippar jag på 14/6, Novas 2-årsdag ;)

Linda sa...

Jag vill också gissa! Egentligen så tror jag ju på 17 juni men det är ju tråkigt eftersom det redan finns två gissningar då så jag säger 20 juni. Bara för att! :-) (Men om lill*n kikar ut 17 hade jag ändå rätt. :-D).

Mariah sa...

Hmmm har fastnat för den 20:de....eller 22:a....svårt val!