13 juni 2010

Söndagsrenovering & idétorka.

Idag började vi med bebisrummet i brist på bebis. Vi målade taket, slipade/spacklade/grundade väggarna & innan kvällen är slut skall jag ge mig i kast med att grundmåla fönster-& dörrkarm. Hann även städa hela huset & tvätta & bara lillan vaknar så skall jag ut & måla sista varvet på bron så är den fit for fight också - ja, ni märker kanske att jag måste förströja mig hårt medan jag går den tunga lunken & inväntar helvetesvärkarna.
Junis rum visste jag exakt hur det skulle byggas upp med färger & inredning, men nu är min inspiration tillfälligt slut. Hittade tapeten ovan som jag bara totalälskar, den kommer från Boråstapeter Kids.se & har ett motiv som är sjukt likt Skillingaryds landskapstyg, eller liknande Pippi Långstrump goes tecknat.

Jag älskar tapeten & jag vill ha den! ...givetvis har den utgått. Damn!
Sen har vi även tapeten Lilly från Sandberg, den är ju också helt underbar men alldeles för dyr. Jag tänker som sagt inte lägga ut massa pengar på barnrum eftersom de ändå förstörs inom några år, men snygg är den. Dock har jag inspirationsbrist & tror att jag ändå väljer att inspireras färgmässigt, turkos/grönt/brunt är faktiskt snyggt så det skall jag försöka tänka på i brist på andra idéer.
Vi har då köpt färg till väggarna, inget avancerat, men det är ju en start. Dock skall jag ge mig på att designa några hyllor som skall upp på fondväggen, men hur de blir återstår att se, just nu måste jag googla för att se vilka material som passar sig bäst.


2 kommentarer:

Penny sa...

Vilken grym stil du har. Har kommit förbi din blogg flera gånger men inte haft tid att stanna och läsa. Men nu har jag läst lite mer =)Gillar verkligen bloggen ;)

Hanna sa...

Tack! :)