02 juni 2010

Onsdagsplaner.

Ja, bilden ovan visar ju på slående likheter, håller ni inte med?!

Planerna var som sådana att göra en massa nytta nu när Baby var ledig & allt, men när solen kom så blev det svårt att få nåt gjort. Vi prioriterar helt enkelt sol framför städ & annat inomhustråk, så medan hemmet fallerar totalt så sitter vi i solen & blir bruna medan vi dricker kaffe. Nåja, who can blame us, de är så få varma dagar här så man måste fan passa på!

Dock måste jag ta tag i en lång, lång göralista & detta är mina första projekt;
Låter relativt lätt, men precis nu när jag skriver detta så ser jag att solen trots allt tittat fram igen efter regnet så nu måste jag UT! Vi får se vad som blir gjort, dessutom ska jag till barnmorskan kl. 16. Sen har vi mer saker på listan, men det är lite större projekt så vi får se när de hinns med...Nej, nu kaffe & UT! Allt annat får än en gång vänta...


5 kommentarer:

Emily sa...

Du var helt klart snyggare.
Jag tycker ni gör rätt i att sitta ute och lapa sol, för snart är det vinter igen och då kan man passa på att vara inne och göra nytta.

UNIQUE REBEL sa...

Hahahahaaaha! Roligast på länge! Ni var båda urtjusiga! Är det bikinin från Gina?

Isabel sa...

Vet ni vad det blir för kön? :)

uique rebel sa...

Sv: Ja, han är skitsnygg, metrosexuell men ändå manlig, och rolig dessutom! Hon är oxå skitsnygg och har sjukt snygg stil tycker jag! :)

Är sugen på bikiniöverdelen jag med! rockar ju! och så kan man leka lady gaga

Hanna sa...

Isabel; Nej, vi vet inte vad det är för kön. Vi hade nog gärna velat veta det, men här får man inte veta tyvärr :(

Vi tror på pojke dock!