22 juni 2010

Mobilblogg.

51 cm & 3310 gram flickebarn, helt olik sin syster utseendemässigt! Vi håller på att dö av tristess här på BB, men måste vänta i 48 timmar på nåt test så vi får inte åka hem förrän imorgon. Många uppskattar nog lugnet & all hjälp man får, men själv hade jag nog åkt hem redan igår eftersom jag hade en supersnabb förlossning & därmed var pigg som en mört :) Imorgon får vi besök, sen gör vi stan & sen åker vi äntligen hem till storasyster. F-berättelse & bilder kommer sedan, hon är dock fortfarande namnlös & vi har inte en enda idé om vad det ska bli. Juni tog inte napp & har aldrig gjort, här experimenterar vi med donna2. Hörs & supertack för alla gratulationer!!!

3 kommentarer:

Hannah sa...

Så fin..:) jag har köpt nåt jättegulligt till henne och nåt super coolt till Juni. Hittade tyvärr ingen tshirt till dig.:( fanns bara i strl 110.

ha det så superbra. Kram

Emelie sa...

Vi ville också hem direkt. Allt hade ju gått så bra. Men som du säger, man gatt ju vänta på det att göra de där testet. Vi hade ju som tur var med oss datorn. Annars hade jag gått åt där.

Vilken sötnos :) Donna nr 2 ;)

Emelie sa...

Och mycket hår har hon. Nu vet du varför du hade sån halsbränna ;)