15 juni 2010

Mobilblogg.

Jag blev supernöjd av kajsas suveräna klipp! Det blev en fegvariant som passar mig perfekt, jag kan tom sätta upp den! Här är en dålig bild, men jag är au naturell å ute på hundpromenad så den får duga så länge-bättre bild sen. Tack snyggkajsa!

6 kommentarer:

kajjan sa...

Varsågod...va kul att det känns bra! =) SKitsnygg i lugg!

Rackarns, då vart det inge skrik å gråt över luggen då..jag som trodde att det skulle få bäbis att vilja flytta ut ikväll! ;P Men h*n kommer nog....imorgon ändå =) JO, jag känner på mig att imorgon då händer det!

Bella sa...

Shit va snyggt det blev!! Du ser så fräsch ut, kan inte tro du är i v 41!!

Lopez sa...

Oj, du passar verkligen i lugg!!!!!! Supersnyggt! Skulle också vilja passa i lugg för jag tycker att det är så snyggt, men bara på andra tyvärr....

Emelie sa...

Blev ju superbra. Passar dig :)

Hannah sa...

nu MÅSTE ju bara bebis komma ut så han får se vilken snygging morsa han har.:)
Kram på dig!

nina sa...

Checka in den vinnande bloggen i veckans blogg tävlingen! Besök hennes blogg, läs den, följ den och kasta in en komentar till henne (=