25 juni 2010

Mobilblogg från sjukan.

Frånvaron beror på en jävla vecka. Åkte hem från lycksele i onsdags, men i torsdags fick vi åka tillbaka för att kolla bebis höfter igen. Resultat: remiss till umeå. Alla i familjen är dödssjuka utom bebis & inatt trodde jag att jag skulle dö av smärta & frossa. Besök på vårdcentralen nu resulterade i att jag akut måste till lycksele igen för att få antibiotika intravenöst, ev har jag njurbäckeninflammation eller nån livmoderinflammation. Blir hela midsommarhelgen från familjen, är jävligt deppad just nu & när mjölken just runnit till så är jag dessutom superkänslig. Jag bara gråter just nu över allt skit!

6 kommentarer:

Hannah sa...

Stackare..:( hoppas du inte tappar mjölken nu bara..Krya på dig (igen)!!

Vi fick också åka till umeå för ultraljud på Lovisens höfter..

KRAMAR i massor

Sofia sa...

Det kändes helt oväntat! Du som mådde så bra just efter förlossningen... Men mamma sa att du hade haft ont i magen/ryggen tidigare. Hoppas du kryar på dig snart, kram!

Bella sa...

Vilken osis alltså :(
Krya på dig fort! Kramar från oss

Lopez sa...

Åh fy vad jobbigt för er!

Vad jag har förstått så är de väldigt noga och hellre ger en remiss än inte när det kommer till höfterna på nyfödda. Har flera vänner som fått remisser och det har aldrig varit någon fara, så är det säkert för er bebis med! Men vilken oro det skapar, och att du blir sjuk mitt i allt det är är ju bara yttersta oturen!

Jag tänker på dig och sänder verkligen en stor styrke-kram till dig!

Krya på dig!

KRAM!

Linda sa...

Men åh, vad jobbigt! Förstår att allt känns extradubbelttungt nu, med alla hormoner i omlopp. Krya på dig (helst fort som attan)!

kajjan sa...

Fan va snygg du är i luggen =)Å långa naglar ;)