21 juni 2010

Mobilblogg från bb.

Well, från att ha haft helvetiskt täta å onda värkar så avtog det som sagt å väl här så trodde jag vi skulle få åka hem igen då värkarna på typ 4 timmar går att räkna på en hand?! Dock var jag öppen redan 5 cm å alldeles mjuk (?) så barnmorskan trodde det skulle gå väldigt bra det här - vi får väl se, men bebis blir det iaf! Har lite lätt molvärk nu bara, inga smärtor alls så vi får se vad som händer. Baby fixar nezeril åt mig på stan å jag bidar det som komma skall nervöst :) ha det!

5 kommentarer:

Emelie sa...

Hoppas att allt går bra och att det är en bebis i din famn ikväll då. Eller helst tidigare ;)

Emily sa...

Åh, jag sa ju att den skulle komma på min födelsedag! Jag tänker på er och håller tummarna för att det ska gå smidigt nu. Kramar.

Gudrun sa...

Men...åhh...fattar att du e less men kunde du inte vänta nåra dar till.
Jag skojar bara...hoppas de sätter fart nu så vi få se lillundret snart.
Lycka till å tusen kramar.
//Moster Gudrun

A-L sa...

Så spännande....vi väntar ivrigt på det lilla miraklet!
Massor med lyckönskningar och kramar från oss!

/A-L, Marcus & Max

"moster" Mariah sa...

Åhh jag väntar och väntar på en uppdatering!! :)