28 juni 2010

Mamma, pappa, barn.

[Deckare][Kriminalroman] En klassisk svensk kriminalroman från en författare jag tidigare inte läst något av, men hon har tidigare gett ut bland annat "Pepparkakshuset" som fått mycket bra recensioner. Dessa böcker tillhör förövrigt samma serie, Hammarbyserien, "en ny serie med täta, gastkramande intriger & överraskande vändningar". Vad Mamma, Pappa, Barn handlar om kan ni läsa HÄR!

Jag sträckläste den här boken när jag låg inlagd, så den varade tyvärr inte många timmar. Den är riktigt jäkla bra & man fastnar i den direkt, vissa saker går kanske att luska ut men det är långtifrån självskrivet. Den växlar mellan olika sidostorys hela tiden så man blir aldrig less, man bara måste läsa vidare hela tiden. Jag som är småbarnsmor beröres rätt illa av en specifik story, men det tyder väl på att det är bra skrivet. Högsta betyg & nu ska jag läsa de övriga!4 kommentarer:

Fia sa...

Sv; Haha.. Ja skulle då inte förvåna mig om det skulle va nå sånt knasfel.. Låter som sagt sjukt men inte förvånande :P

Evelina sa...

Jag var tvungen att läsa boken efter du hade läst den, den var ju hur bra som helst. Kunde inte heller lägga ifrån mig boken riktigt, så nu ska jag oxå läsa dom andra, tack för tipset! :)

Hanna sa...

Ja, mina förväntningar på de andra är nu skyhöga! Grym bok!

Tella sa...

Har precis läst första boken "pepparkakshuset". Läs dem om du inte gjort det, verkligen en sträckläsare. Ska nu ge mig ikast med denna bok "mamm, pappa, barn"