07 juni 2010

The Human Centipede.

[Drama][Skräck] Ja, vi var ju tvungna att se den mycket omtalade filmen, enligt kvällspressen så gick folk ut från biograferna & spydde - låter ju frestande! Den handlar om en tysk galen forskare som kidnappar 3 människor som han sedan syr ihop (!?) till en "tusenfoting". Kortfattat så syr han ihop munnar med anus & det är väl egentligen själva storyn, det är inte mer än så faktiskt. Sick? Visst. Skrämmande? Inte alls. Det är den mest underliga filmen jag sett på länge med sjukt dåliga skådespelare & en handling som lämnar mycket, mycket att önska. Dock får den en 4:a bara för att jag tyckte hela spektaklet var fruktansvärt roligt, men det är ändå så långtifrån nån form av komedi man kan komma. Jag rekommenderar den inte till någon, men ger den ändå ett rätt ok betyg för den kassa underhållningen.
Filmlänk IMDB!


6 kommentarer:

Olle sa...

Hahaha...ja den där måste man ju se bara för att det är en kalkon! :)
Den känns lika läskig som Bad Taste t.ex. :P

Robin sa...

Haha jag måste se. Bara FÖR ATT ha sett den.

Tella sa...

men vart får du tag i den? vill också se.

Foofie sa...

Jag såg den härom veckan och jag måste hålla med dig. Asså den är vidrig, visst. Och lite spännande där i slutet. Men det är inte så att man sitter och blir rädd. Det är bara ännu en äcklig film. Det är liksom ingen poäng med filmen, finns liksom inget budskap. Den är ungefär lika meningslös som "the hills have eyes" te.x, som även den bara är en äcklig film och inte mycket mer än så. Men jag har ett tips på en film du kanske skulle kunna tycka är bra, om du inte redan sett den förståss. "Knowing" heter den iaf, från förra året med Nicolas Cage i huvudrollen. Den filmen tyckte jag var bra iaf.

Tella sa...

Har nu sett filmen. Vilket skräp. och (skit)dåligt slut.. nä jag hade nog lite mer förväntningar när det var så mkt skriverier om den..

Hanna sa...

Haha, ja, jag säger ju det, den är skit! :)

Slutet fattar jag ingenting av heller, hur ska de kunna göra två fortsättningar? Det är ju så jäkla dåligt & underligt att jag nu blir TVINGAD att se fortsättningarna! My gaash.

Nä, visst väntade man sig mer. Mycket mer.