15 juni 2010

Frisördebut.

Jag har målat, slipat & spacklat exakt hela gårdagen från 10-21. Idag gjorde jag en fortsättning & är väl snart klar, det går ju dock betydligt saktare när man hämtat hem lillan från dagmamman för då måste jag springa & plocka spik ur hennes mun, förhindra henne att vara dum med hunden & städa upp all mat hon kastat ut kylskåpet MEDAN jag står med en roller i handen djupt koncentrerad.

LUGNA ANDETAG.

Just nu har jag spränghuvudvärk efter eftermiddagens stress & ta i trä, idag ska jag frisördebutera för första gången på 30 år! Damn. Jag ska försöka få till en lugg av nåt slag, vi får väl se. Jag kan garantera på förhand att jag förmodligen kommer att gråta blod efteråt oavsett hur duktig & fint kära Kajjan klippt, det är bara så att jag är väldigt rädd för förändringar.

Jag får väl tänka klassikern "Det växer ju ut igen.." Frågan är bara när & om & hur jobbigt det är under tiden med en halvlugg i ansiktet. Suck....dock ska ni inte tro att jag inte vill det här, för det vill jag. Jag ser fan inte bra ut som jag gör idag heller så mycket sämre kan det ju inte bli.

Ojoj. Jag känner mig rädd, naken & exposed. Tack & lov är jag lyckligt gift redan så skitsamma hur det blir, jag behöver ju inte tänka att jag ska bli supersnygg :)

Nej, ut med pajen ur ugnen & sen en alvedon!

Inga kommentarer: