16 juni 2010

The first cut is the deepest.

Ja, bilderna blev tyvärr jättedåliga eftersom den snygga frisyren blåst ur form under promenaden & för att fotografen var kass! Men det blev mycket bättre, min höga panna försvann litegrann samt att jag får se lite mer vårdad ut än vad jag generellt gör. Jag sätter ju upp mitt hår till 95% också, så det blev en jättebra lugg till uppsatt hår - perfekt!


7 kommentarer:

Sofia sa...

Håret blev ju hur bra som helst! Det klär dig verkligen!

Angående potträning så tycker jag inte att du ska ha nån prestationsångest. Ni har ju typ en miljard grejer som ni håller på med just nu och potträningen tar ganska mycket tid i början. Bättre att ta det när ni har tid och ork.

Lily sa inte heller till innan (och gör inte så ofta nu heller), så jag tror inte att hon var mer redo än vad Juni är. Jag tog bara av blöjan och försökte vara kreativ med sätt att få henne att sätta sig på pottan. Det tog väl ca en vecka och nu känns det som att hon har fattat grejen. Så det är det enda tips jag har. Skippa blöjan tills det funkar och ha många ombyten redo. =)

Josefine sa...

Håller med, det blev superbra!

Josefine sa...

ps, vars ha du fått tag på de där linnet? de är ju så snyggt! ds...

Josefine sa...

ps, vars ha du fått tag på de där linnet? de är ju så snyggt! ds...

Hanna sa...

Tack Josefine :) Det är något billigt fynd från Ellos typ, fattas nåt band vid midjan. Har ett likadant i blått & de sitter som gjutna på en tjockismage :)

Lovisa sa...

Vad fint du blev i luggen :)

Josefine Tureson sa...

Gud så snygg du blev i håret! Vilket lyft!