18 juni 2010

Dödssjuk.

Nej, jag är fortfarande hemma & inget alls händer på bebisfronten. Suck! Det absolut sämsta har dock drabbat mig just nu, jag har blivit apförkyld & har skitont i halsen, ögonen rinner & när jag nyser så sprutar det typ ut 5 kg snor varje gång, i´m not lying.

Bra läge att föda barn liksom, jag har ingen ork alls, jag är så jävla trött & sjuk att jag bara vill lägga mig ner & sova i flera dar just nu. Jag väntar bara på konstaterad halsfluss, åker säkert på feber om det fortsätter såhär också.
...så nog vill jag att lillen skall komma ut nu, det vill jag verkligen, men just nu är läget verkligen det sämsta tänkbara, när man ska föda barn behöver man fan energi & ork medan jag just nu känner mig som zombie. Jag är så sjuk att jag inte ens orkar slöblogga & det säger en del om mig. Stackars, stackars mig!2 kommentarer:

Lina sa...

Åh vilken jävuulskt dålig tajming! Men kanske hostar/nyser/snyter du igång det hela..

Hoppas verkligen du kryar på dig! Ja blev dunderladdad förra helgen, men tackochlov var det en kort och intensiv förkylning. Var totalt liggande. Hoppas det går över lika fort för dig som för mig.

KRAM!

Camilla sa...

Hoppsan. Krya på dig! Jobbigt vara sjuk när förlossningen kan starta närsomhelst :/