08 juni 2010

Det närmsta jag kommer ett skönhetsinlägg.

Ja, jag vet inte vad det är, men man vill som vara redo inför den stora dagen - förmodligen för att jag vet att det finns noll tid för sådant efteråt! Förra gången var jag vackert solbrun eftersom det varit så varmt ute, men denna gång får jag nog nöja mig med nån halvdassig bränna från förrförra veckan. Att skaffa ögonbryn gjorde dock susen för mig när jag är osminkad, mina riktiga (som redan är blonda naturligt) hade blivit totalt bortblekta av solen & till min solbränna så såg jag inte riktigt klok ut.
Annars händer inte mycket, jag har gått virk-kurs hos mormor idag, målat klart rummet, börjat inreda där & köpt gipsbindor till den nya gipsmagen. Förra graviditeten finns ju massa kula saker bevarat ifrån, men den här stackaren till nummer två är så "bortglömd" så den kommer inte att ha mycket alls tyvärr. En likadan gipsmage som Juni fick skall den åtminstone få, så om vi hinner (vilket vi förmodligen gör), så skall det gipsas imorgon - bilder kommer sen :)


Inga kommentarer: