04 juni 2010

Bloggsvar.

Jag tycker att Bloggsvar fungerar konstigt eftersom det kapar av svaren lite här & där, ibland blir svaret en halv mening långt bara & ibland hamnar bara halva svaret med. Måste vara nån bugg, så här kommer lite svar istället...

Första kärlek? Det beror på i vilken ålder vi snackar :) Snackar vi "seriös" kärlek så träffade jag honom när jag var 17 år & vi höll väl ihop från & till i 5 år ungefär, vi var både sambos & förlovade. Dock var han ett riktigt asshole (& är väl fortfarande) & han är ett klassiskt exempel på "Vad fan tänkte jag på?" ...dock lär man sig något viktigt av alla man träffat på, eller hur? :)

Till förra hade vi massor av flicknamn på en lista (inga pojknamn dock) & nu har vi inga alls förutom ett pojknamn. Vi kommer på namn då & då, men glömmer att skriva ner dem så nu har vi ingen pejl alls. Vi har som sagt dock ett namn som vi gillar, men det är förmodligen bara vi som kommer att tycka att det är fint - dock ska man skita i vad andra tycker! OM det dock blir en pojke återstår att se & OM det blir en kille som passar till namnet är problem nummer två, vi måste verkligen börja spåna på flera namn nu!

Jo, det finns en hel del jag ångrar. Jag ångrar att jag valde fel gymnasielinje & därav blev skoltrött = dåliga betyg. Detta gör att jag inte kan söka in på något universitet (om jag inte tar tag i saken & läser upp betygen nu, något jag verkligen måste göra) & detta gör förstås att jag har sjukt svårt att hitta ett fast jobb här i inlandet. Sen har jag rest & sånt rätt mycket, men jag kan nog ångra att jag inte gjorde ännu mera medan jag var ung. Jag önskar att jag exempelvis åkt & jobbat på nån skitig bar nåt år i Thailand istället för att sitta arbetslös i inlandet bara för att man trott att man exempelvis haft något som "kärlek". Om jag får vara efterklok så skulle jag inte velat ha sådana "seriösa" förhållanden som jag hade när jag var ung, för det var sådant som egentligen bara hindrade mig från att göra saker jag ville göra. Jag skulle vart mer egoistisk helt enkelt!

Oftast säger jag såhär; Jag saknar ingenting! Oftast är det sant, precis allting som jag har nu har gjort mig lyckligare än jag någonsin varit förut. "Bättre ett barn i famnen, än en öl i handen" skulle jag vilja påstå. Dock är jag ju av den åsikten att man skall kunna fara på skitig rockfestival på somrarna även om man är en 30-årig småbarnsmorsa, så det är väl det som gör att jag egentligen inte känner mig så "bunden". Jag var ganska vild som ung, men jag har faktiskt jäkligt kul nu också, det är väl dock lite stiltje just nu när jag är preggo & nåt halvår framåt dock :) ...men en sak saknar jag: SOVMORGNAR!
***

"Blir det en flicka till nu så blir det en tredje också" har vi sagt. Inte för att brudar är tråkiga alls, men jag hoppas verkligen att vi får en son också så ett försök till måste man ju åtminstone ge det. Dock vet jag ju inte hur det är att ha två barn än, men jag tror nog att det kommer ett tredje också - NÄR det kommer är däremot frågan, den här senaste jobbiga graviditeten har avskräckt mig lite :/ Jag kan konstatera en sak, ett barns utveckling är det coolaste jag varit med om!
***
Det är "tryggheten", närheten till naturen & familjen förstås. Man kan leva & bo relativt billigt här, men i övrigt är det tyvärr inte så mycket som passar just mig & jag är faktiskt uttråkad för det mesta. Det är svårt att få jobb & själva samhället i sig har inget att erbjuda mig & mina intressen tyvärr, jag känner mig väldigt ofta instängd här faktiskt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

om jag tog åt mig av det där... ung o så.. göra de man själv vill... kanske dags? rätt vare är så står ja där själv om några år o ångrar. jeeesus.

hare gött, love your blog ;D!

Camilla sa...

Det där med bloggsvar, jag har inte fattat grejen riktigt..är det nåt att ha? :) Eller är det samma som att folk kan skriva en kommentar i bloggen?

Isabel sa...

Vi har också så svårt att komma på ett pojknamn. Blir det en flicka så har två på lut ifall det första alternativet inte skulle passa :D Men pojknamn är desto svårare för vi kommer inte överens om ett. Det ska bli spännande vid bf sen att se vad det är för ett kön och ett litet liv som har bott så länge där inne i magen :) När är det du är beräknad?

Hanna sa...

Camilla; Jag vet inte om det är nåt att ha faktiskt, tycker inte det funkar alls, inte för mig iaf. Finns någon engelsk version, kommer inte på namnet, men den funkar nog bättre skulle jag tro :)

Isabel; Jag är beräknad den 11 juni, alltså idag :)