17 juni 2010

Att fördriva tid.

Däremot gick fönstermålningen åt skogen, det är nåt jävla skit på karmarna som inte täcker så istället för vitt så blir det grönt, grundfärgen tar inte bort pigmenten! Damn, nu måste vi inhandla någ såndär speciallack som gör att grejer inte lyser igenom färgen. Jobbigt!

Fondväggen håller på att bli himmelsblå/turkos, till det blev det en neutral vitbeige variant. Tänkte måla vita moln på fondväggen, men kommer istället att bygga vita molnhyllor, kommer att bli mer praktiskt. Ska se om jag hittar nåt bra material idag så Baby får såga lite åt mig :)

Hade jag varit lika effektiv i vanliga fall som jag är nu när jag går på övertid så hade jag varit en toppenfru faktiskt. Dock har jag börjat bli stressad som fan så idag försöker jag ta det lugnt, det är nog påfrestande att försöka steka pannkakor medan man har en 2-åring som skriker hysteriskt nedanför. Att dessutom renovera samtidigt gör det hela ännu mer komplicerat.

2 kommentarer:

Olle sa...

Kan du inte göra magavtryck på väggen?? :)

Svaret på din fråga är att sångaren är en sångerska..tycker det syns o hörs rätt bra!? :D
Hon sjunger iaf i ett par coverband numera...och gör konstverk av skrot... :)
Kul att du gillade oss iaf! :D

isa sa...

Vilken fin mage du har ! :)