20 juni 2010

3 saker på TV.

Jag ser i princip ingenting på TV, men det finns några få program jag älskar & älskar att hata;
South Park. En av de mest underbara serierna som finns, jag skrattar så jag dör ibland & vissa avsnitt är så sjuka att man börjar fundera på vad manusförfattarna har i huvudet. Jag brukar zappa in Comedy Central & sen bara slacka till några episoder på raken. Cartman är ju to die for!
Sjunde Himlen. Den så överpräktigt amerikanska serien som handlar om en pretto prästfamilj & dess relationer. Det delas ut moralkakor hela tiden & allting är så kristligt & perfekt att man bara vill spy, likt förbannat så stannar mitt zappande under dagtid på detta hatfulla drama. Det är bara så enkelt att bara se, man behöver inte vara engagerad, man behöver inte ha sett några avsnitt förr & man behöver inte ens gilla det, den bara finns där som en lättsam sista utväg. Lucy hatar jag att älska mest!Glamour. Ett program jag aldrig egentligen kommer ihåg, men så fort jag gör det så zappar jag in det illa kvickt! Jag antar att det ger mig tantstatus, men jag erkänner att jag gillar det för det gör jag av nån underlig anledning. Det är förbannat B & uttjatat, men ja...det underhåller mig. Jag hatar i princip alla karaktärer, men framförallt Nicks fula frisyr, Brookes tårar & Ridges röst!

...sen finns det en såpa som ni säkert tror skulle passa mig, Våra bästa år, men allvarligt, how low can you go? Den är till & med för dålig för mig, den är jag allergisk emot! :)


Inga kommentarer: