13 maj 2010

What´s new?

Vad gjorde vi utan Fröken Öken?
...looks that kills!
Nyuppstigen & ofixad familj.
Vi har 4 små bambis som kommer över vår gård ett par gånger per dag & vi blir alltid lika glada över besöket.

Svärisarna samt svägerskan & hennes man kom hit & hälsade på vid valborg. Det snöade & var riktigt iskallt fastän det var maj! De tre sista korten är snodda från henne. Vi grillade & det var riktigt tokgott.

Helgen efter var Fia & Jonas här, vi grilllade (igen), surrade & såg film.

Jag har som ni läst blivit nekad havandeskapspenning av nån anledning, så även sjukskrivning & eftersom jag heller inte kan stå kvar som arbetssökande så kan man ju undra hur de har tänkt? Kan ju inte gärna börja jobba igen heller om det hade gått, eftersom chefen uttryckligen skrivit att han inte kan/vill ha mig där. Jag kan inte göra rätt, men eftersom rätt ska vara rätt så ska jag se till & överklaga & jag ska bannemej få rätt!!!

Jag har lärt mig virka & tycker det är ett perfekt sätt att fördriva tiden på.

Baby är ledig från igår onsdag fram tills på söndag, så vi har en härlig långhelg framför oss då vi hoppas få lite småpiller gjort.

Jag missade första föräldraträffen då jag inte hade någon barnvakt, men jag ska gå dit nästa gång så jag får se vilka fler som är i min grupp den här gången. Ses på måndag!

Inga kommentarer: