07 maj 2010

Webkamera, men hur?

Vårt lilla datafreak hade lyckats trycka fram webkameran igår när vi skulle gå & lägga oss & det var ju hur kul som helst insåg vi alla. Jag ser ut som ett vrak, men det var sent & jag var ett vrak så det är faktiskt anledningen. Hursomhaver så vet jag inte hur hon gjorde, ja ni läste rätt, jag vet faktiskt inte hur man tar kort med webkameran & hur man får fram programmet som hon fick fram? Jag måste forska, den här kommer ju att komma till användning hur mycket som helst!

Ja, jag vet, min man är sjukt snygg! Varför han ser lite stiff ut beror dock på att han sköljer flour, haha :)


2 kommentarer:

Sanna sa...

gud så söta ni är allihop =) När är det dags för nästa barn att komma ut ?

Olle sa...

Hahaha...skön vinkel med magen på första bilden! :D Helskumt...