09 maj 2010

Vecka 36 & counting.

Ja, tiden går fort när man har roligt. Njet, så dåligt som jag mått så har det inte varit så roligt faktiskt, men tiden har gått fort iaf. Nu är det dryga månaden kvar till förlossning & tro mig, jag längtar. Kanske inte efter förlossningen i sig, men att få bli smalare & mer rörlig, att kunna ha snygga kläder igen & framförallt så längtar jag förstås efter att få bli mamma igen. Vi har ju redan ett praktexemplar så det vore ju konstigt om vi inte ville ha flera :)

Jag verkligen hatar mammakläder, har jag sagt det? OM man nu ska köpa något så måste du lämna ALLT vad personlig stil & smak har att önska, det enda som finns är skitfula tjockistunikor i enfärgat (typ marin, rött, vitt), att kunna erbjuda en billig snygg tischa med tryck är tydligen omöjligt.

Därför köper jag aldrig några dyra fula preggokläder. Jag köpte enbart ett par mammajeans för en hunka på Tradera, i övrigt så klämmer jag på mig mina hårdrockstischor som är en modell större & matchar med stretchig kjol. Bara för att man är preggo vill man ju inte förvandlas till en kärring! Jag ska fan göra ett eget preggoklädmärke.2 kommentarer:

Lopez sa...

Håller med till 100 % !!!

Bara för att man är gravid så verkar det givet att man ska bli ful på köpet, så tantig och oattraktiv som det bara går! WTF!

Det enda jag köper i gravidklädesväg är leggings och trosor så att det inte trycker på magen, annars kör jag på tills kläderna spricker :-)

Du är ju skitsnygg i dina kläder, go girl go girl!

Anna Sj sa...

Även jag håller med! Jag har endast ett par gravidleggings, som jag knappt använt. Annars kör jag på vanliga leggings med nervikt resår. Långa linnen gör det hela mycket enklare och sen vilken överdel som helst nästan.

Trodde dock jag skulle hitta något på VeroModa som numer har en mamaavdelning på Birsta, men icket. Det var lika illa där som allt annat!

Trist! Men nu kommer man ju åtminstone ha en anledning att handla nytt sen, när ungen är ute. Får då är ju allt gammalt utnött och noppigt på magen ;)