01 maj 2010

Utslag & sängvanor.

Jodå, nu har hon sovit i nya sängen i två nätter & det har gått hur bra som helst. Hon har inte kommit upp på nätterna & hon har som vanligt sovit hela nätterna utan att vakna. Vi gör precis som vanligt "Godnatt, syns imorgon!" & stänger dörren, sen är det klart.
Ja, vi är verkligen bortskämda med ett duktigt barn när det kommer till att sova. Dock får vi väl klappa oss själva lite på axlarna där eftersom det är så vi uppfostrat henne från start.
Sen var det utslagen. Vi var hos Farbror Doktor & fick en kräm med mer cortison i & då försvann dem. Så fort vi slutade så kom de dock tillbaka igen & jag är lite anti att smörja bara för att få bort, jag vill veta anledningen & istället kunna förebygga. Doktorsbesöket var dock kort & vi pratade lite om allergi, men jag vet inget mer. Jordgubbsallergi misstänkte jag ett tag men det har jag strukit från listan, eksemen blev dessutom bättre inbillar vi oss när vi köpte torktumlare igen & började med parfymfritt.
Dock tror jag just nu att hon mest bara är extremt känslig för torr luft, det verkar inte vara så ovanligt & det verkar vara sådana symptom. Dock är hon väl isåfall extremt känslig & visar sig så vara fallet så kanske vi måste investera i en luftfuktare, den skulle väl isåfall även jag som är asmatiker ha nytta av.
I övrigt har vi besök under helgen så vi gör inte så mycket alls. Förra valborgen gick jag i kjol & åt mjukglass, nu snöar det däremot lapphandskar.

1 kommentar:

Anna sa...

Hihi..Ja dessa prioriteringar..;) vad spännande med ny Bebbe, Lyckönskningar! Hoppas du "hinner" tills sweden Rock =D