28 maj 2010

Underbara älskade.

Jag har världens finaste vänner & det är inte så mycket mer att säga än det just nu!
Igår när jag var i duschen så ringde det på dörren & nyfiken som jag är så blev jag bara tvungen att öppna fastän den enda handduk jag hittade var så minimal att Ron Jeremy hade blivit generad. Tack & lov visade det sig vara Fia & Erika & jag blev väldigt förvånad att Erika dök upp bara sådär med tanke på att hon bor i schtaaaan 25 mil bort.
Vi drack kaffe, lunchade & tog igen massa förlorat under dagen & sedan kom Sweet Marie förbi. Nu fick jag ett paket inburet, det var jättestort & sist jag fick ett sånt stort paket så innehöll det en rosa plastflamingo (presenter från Erika & Baby), men eftersom en rosa plastflamingo redan var gjord så att säga så blev jag uppriktigt nyfiken & kunde omöjligt begripa vad som befann sig i detta jättepaket som trots sin storhet vägde ingenting.
Efter att ha öppnat på locket så blev jag så glad att tårarna kom, visst, jag är hormonstinn men det var även verkligen äkta lycka bakom tårarna - det var en orange kartell, min 1:a på önsketoppen för de senaste åren!!!
Hur glad jag är går inte att beskriva, så fort jag ser dem i nåt tv-program eller liknande så skriker jag alltid rakt ut till Baby; "Se, jag bara måste få en!!!". Tänk, nu har jag en, vem bryr sig om ett fult kök när en orange kartell hänger där liksom!?

Jag älskar er. Jag fucking älskar er.

Sen åkte vi iaf ut & åt middag på hotellet & surrade ännu mera, det var så jävla kul att få se er igen med tanke på hur jäkla länge sen det verkligen var. Jag kan bara konstatera en sak, vi ses alldeles för sällan & det är både skamligt & synd. Nu skärper vi oss tycker jag, håller ni inte med? Bara jag klämmer ut kiddet så åker vi till Umeå på tjejhelg & dricker bärs, det är bokat!

Sen blev det schlager & några drack öl. Idag ska jag & Erika försöka få tag i vårrullar från Nit Nois & sedan skall vi iväg & hälsa på Marie i hennes nya boende så vi får se lite renovering.

Återigen TACK för en jättetrevlig kväll, det var precis vad jag behövde just nu - ni är underbara!