10 maj 2010

Mobilblogg.

Nej, jag får tydligen ingen havandeskapspeng. Tydligen är mitt arbete inte tungt nog?! De är så välkomna att komma höggravida & stå 12 timmar i sträck, lyfta en jävla massa 15 kgs fisklådor & dra kar som väger ett halvt ton styck-kom hit bara å gör det! Fan, folk med fysiskt lättare jobb får ju sånt, varför fick inte jag? Det handlar ju bara om 6 veckor!

3 kommentarer:

Bella sa...

Varenda människa som har berikats med normal IQ fattar ju att man inte ska lyfta tungt eller anstränga sig till den grad att man knappt orkar stå på benen när man är höggravid!!

Faaaan så arg jag blev nu, vilka miffon det finns alltså.

"Tur" är ju iaf att du kan ta ut föräldradagar..dock inte så kul börja nalla av dem innan bebben har kommit dock..

Lina sa...

Vilket jävla vansinne!
Om jag var du skulle jag överklaga, skriv ner allt (om du inte redan gjort det).

Det tipset fick jag när det gällde sjukpenningen. Blev tre A4 i en bilaga för jag ville verkligen få med allt.
Nu vet jag ju inte om jag blir beviljad, är så jävla förbannad på att jag då inte ens få ett jävla besked.
Va fan tror dom att man ska leva på..

Olle sa...

NYA Försäkringskassan är ju så mycket bättre än den gamla... Deras försäkrings-"läkare" är SÅ mycket bättre på allt inom läkekonsten än vad alla andra vanliga läkare är! Dom vet EXAKT hur alla sorters krämpor fungerar även om dom aldrig träffat en enda patient! Helt fantastiskt!! Och dessutom vet dom att alla sorters krämpor är jättesnabbt övergående och lämnar inga som helst men. Därför kan dom neka alla inkomna ansökningar! För alla människor gnäller ju bara i onödan ändå..och vill lura av systemet dom pengar som dom själva betalt in.

Vadå? Bitter? Jag?? ^^